Monday, February 13, 2012

Hormone Endorphine

okeh, semalam sedang akak bersakit-sakitan dirumah, tiba2 Mohd Rafi ajak Pahat keluar beli air vitagen.
Keji sangat kann ajak Pahat je? Akak pon jerit dari jauh nak ikott!

So pegi Alamanda. OTW aku call CD Owner.
Sampai Alamanda Fiza call kata nak datang. Pastu aku xde kat rumah.. Rasainnnn kau datang tak call aku dulu. Pastu dia pegi Alamanda.

Then Cd owner stalk kitorg okeh. Keji kan nak stalk2 orang?? Then Aisar, Yanti dan Inn+Bak

Wah... tetiba menjadi meriah disitu. Lalu berborak dekat tengah jalan. Tiba2 akak menjadi sehat gituuuu.. Sebab akak happy dapat borak2 dengan kawan surrey.

Mohd Rafi tukang kejar anak dia. Fiza tukang amek gambar. Tapi Fiza, motipp kau amek gambar aku pejam mata??? Sabotage kahhh???


Eh, akak amek gbr passport kat Alamanda semalam. Tapi motipp dia tak bagi softcopy? Dah la printer 3 in 1 aku tu tak boleh nak connect dgn laptop i dont know why.

Kejihhhhh!

Semalam balik akak goreng ayam, masak sayur bening, telur masin dengan sambal belacan jah.
Sebab aku masak banyak, merasa tengah hari ni makan benda yg sama.

Kalau Pahat behave, akak nak buat karipap pusinglah uollss..

Bye...akak nak hantar resume tapi tak letak gambar.. Boleh kah??

5 comments:

Mrs Nageb said...

wah wah wah...rajen bertambah rajen lah kak..

Anonymous said...

npe tiba2 ko jmpa sume org.. jelesnya

monstorious wife said...

Khalilah : boring2 takde apa nak buat.

MJ : unexpected, tiba2 jek diorg sume ada kat alamanda

Anonymous said...

woi... deal off....keji

monstorious wife said...

what do u mean deal off?

iklan