Monday, February 13, 2012

aih, the reason why..

eh, ropa2nya sebab aku demam+sakit tengkuk+ merangkap sakit kepala + sakit badan adelah disebabkan oleh ulser2 yang bermaharaja lela di tekak.

Oihh... bukan 1 atau 2 ye... tapi banyakkkkk.

Punyala gigih aku menyuluh tekak di malam2 hari menggunakan lampu picit a.k.a henpon zaman batu ku itteww... Kau ado?

Rupanya banyak ulser kat tekak. Oih!!

Tapi kenapa kah ulser boleh ade kat tekak??

Dan kenapa pulak ulser tu menyebabkan aku kesakitan seluruh badan.

Tolong Doctor2 jawab. Akak pose2 malas nak google.

Korang baca paper Metro semalam tak? citer frontpage ittteww yang bertajuk sumpah darah?

Gila babi ke hapa budak pompuan tu dan boyfriend dia having sex setiap kali dia period? Keluar haid?

YUK!! nak muntah akak baca tauuu... Pengotor gila okeh. Kau boleh bayangkan tak time korang berdarah2 itteww boleh pulak boyfren dia ghairah disitu... Vodoh!!

Kang kalau kena SIPLIS dua2 ekor jangan sibuk mintak simpati pulak! Keji sungguh la budak2 zaman sekarang nih.

1 comment:

ain_nia said...

adeh, sian akak..
kene kat bibir pn azab..
ni kat tekak pulak.
minum air byk2..

p/s :geli pasal budak tu..xleh bygkan..aish.

iklan