Sunday, February 5, 2012

Hari2 pon emak cutiiiii..

Korang balek kampung kah?

Akak tak pose2 balik kampung dah sebab last week dah balik jumpa peminat2 Pahat kat kampung.

Eh, akak ado citer kah akak balik kampung tumpang Tipot?

Akak ada citer tak akak balik KL Mohd Rafi amek?

Takde kann??

Mula2 kann akak nak naek flight dengan Pahat. Tapi system booking online Air Asia sangat lah vavi.
Masukkan nama pahat tak boleh sebab 'has future birthdate katanya'
Padahal akak masukkan 8.10.2010

Lepas 40 kali selama 3 hari akak try tak boleh, akak call customer service.

AWAS!! customer service air asia charge RM1.95 per minute okeh. Mahal nak mampos.

Dia suruh akak kosongkan part birthday pastu proceed payment.

Gituuu...akak pon buat. NAN HADO boleh!! Puaka sungguh!

Akak pon pose2 malas nak call lagi. Kau nak mampos kalau 10 menet dah RM11.95 sekali call?? Koser mak!

Akak pon pose2 pasrah mau naik bus PLUSliner sajork. Tapi memikirkan anak aku ittew tak reti duduk diam akak nan ado beli tiket dulu.

Last2 Mohd Rafi kata dia datang amek akak kat kampung.

Hellooo..not for the sake bini dia okeh. Tapi anak dia.

Kalau tanya khabar pon tanya anak dia dulu. Keji sangat.

EH, sebenarnya aku nak update ilotskitchen tapi gambar semua dalam phone lama. Kejinya!

No comments:

iklan