Monday, January 9, 2012

1 ronok 2 ronok 3 ronok beronok2!!

Seronok tak duduk rumah jah tak payah pegi kerja??

Seronok uolllssss...

Akak suka!!

Cuma yang tak berapa ronoknya takde duet la gituuuu...

Eh, akak nak citer sikit boleh? Aritu ada orang nak order kek rainbow. 8' dengan edible printing sekali. Akak quote harga RM40. Sebab edible printing tu je dah RM18 hokeh. SO cake itttew harga Rm22 lah. Dia reply ' Haaaaaa'

gitttewww.... sorry je lah, akak memang tak boleh bagi harga lagi kurang dari tu. Dah la rainbow cake. Kalau butter cake biasa takpe lah. So lepas tu akak nan ado reply. Biarje lah dia tanya bakers2 lain. Mana tau kot2 dapat rainbow cake with edible printing dengan harga lagi murah ke kannn??

Akak malas lah nak kerja. Kalau akak nak kerja akak nak kerja yang flexible gituuuuu... Ala2 kerja work from home nan ado kah uolllssss???

Memang mampus lah aku tak buat kerja kalau from home je kannnn????

Eh, semalam akak makan wagyu rib eye kat AYERS ROCK yang berharga RM118. Matila kannnn bukan guna duet sendiri. Paw orang kaya!

5 comments:

cc said...

ntah2 dia "haaaa" tu sebab terkejut murs sangat, kot? 8" rm22 consider as cheap la sebab nak buat selapis2, kale lain2 ingat senang ke? leceh makan byk masa. up lagi harga! hehehe

aisha said...

ilot.. maybe u can email my friend
she bukak her own company.. tgk website bawah ni
http://prioritypa.net/
her name bibi..
email : bibimisbah@prioritypa.biz
u can quote my name DOT UUM. she's looking for those yg nak work from home. maybe she tak bayar banyak.. at least something from there la..

shilafaizz said...

die trkejut sebab murah sangat kot kak..rainbow myra tu regenye 150. and lain2 tempat 250 tau kak..hehe tapi sekali deco2 meletops princess castle segala bagai lah..

hOtMaMa said...

aiyooo! rainbow cake rm40 adalah murah uolssss!! biasa org jual sampai seratus pun ada...

monstorious wife said...

cc: ikot hati memang nak up kan harga.

aisha : thanks nanti i check.

Shilla : akak feeling2 letak murah sebab baru berapa kali buat rainbow cake. Deco pon tak berapa chantek. Harga pengenalan katanya.

Kak leyla : Kannnn??

iklan