Monday, December 19, 2011

Tak dapat hadiah pon...

uollss, nuffnang nan ado kasik akak tiket wayang free pon..
Motipp?? Adekah akak tak populer?? **kannnn??

Hadiah birthday nan hado sangatlah. Akak opis kasik akak bodyshop set perisa strawberry. Dah selamat akak try.

Ha.... Mohd Rafi kasik apa kannnn??

Dia kata dia takde duet. Sebab pegi jakarta katanya...

Akak cakap ' Bagila hadiah berupa jam tangan licorne ke..'
**pose2 cd owner.

Mohd Rafi kata ' Kalau ada duit jangankan licorne, jam gucci pon i boleh belikan..'

Camtuuuu kannn???

So, yang dia beli kat Jakarta tau tak apa??

Teh sorso untuk akak!, sebab akak tanya aritu, 'sedap tak?'

dia kata sedap! Jadi dia bawak balik 2 botol dengan 2 kotak teh uncang. **masih tak sedar diri low hb lagi mau minum teh.

Lagi dia bawak balik air coke and fanta yang dalam botol kaca kecik tu. Takde kat Malaysia katanya... Takde sangatttt kannn??

Tup...tup...semalam berjalan kat Jonker Walk, berlambak jual!! Merasa!!

Pastu dia belikan anak dia baju 2 helai.

Pastu belikan akak baju. Walaupon akak meragui taste dia tapi akak tak la cakap apa2...**mtaila kena carot. Sebab nanti dia dah taknak belkan akak apa2 pulak kannnn??

Nanti akak amek gambar baju lah. Malaslah.

Pastu akak tanya berapa hengget, 80rupiah atau rm50. Akak rasa baju mcm tu kat Malaysia boleh dapat lagi murah uolllsss, sah2 laki aku kena tipu tauuuu.

Nasib baik saiz betul... kalau takkkk harusss akak carot lagik.

3 comments:

hOtMaMa said...

hahahaha.. sadis nyer en rafi.. kikiki.. tp ok la yuhols.. ada gak ingatan nak beli utk tuk bini katanyer..

monstorious wife said...

kann?? sentap sangatsss..

shilafaizz said...

kenapakah nuffnang tak bagi akak tiket wayang neh?? sy punya tak redeem pon kak..pak pais tetiba kate tak tau mane opis nuffnang tuh.padahal die malas nk pegi amik

iklan