Wednesday, December 21, 2011

Hoi... mengantok lah.

Akak lunch kat kedai arab bernama HALF MOON tadi.

Dah tu tersadai atas kerusi opis nih mengantok.

Akak pose2 call tuan rumah la mintak izin nak buat agreement rumah. Dia kata kena tunggu husband dia balik dari vienna.

Kalau tak dpt terpaksa la aku pose2 menyewa kedai mana2 yng murah jah. For the sake of registering Sijil kewangan kaedahnya.

Oih...sebenarnya akak nak citer dan upload banyak gambar tapi akak feeling2 malas+ minggu ni banyak order kek. Alhamdulillah...

CD owner bila nak belanja?? Aku nak restaurant mahal plisss!

Ada student tanya aku,

'Miss lepas ni nak keje apa?'

Akak jawab, 'Saya nak duduk rumah je jaga anak'

DIorang kata ' Sama je mcm jawapan Miss Arni'

KAn...Arni kannnnn??

4 comments:

arnie said...

iyeerrr.... dok umah jaga anakkk...
hehehehe.... kak.. kite mcm teringin nak blaja menjahit baju la.. mcm best jek.. nanti leh jahit baju utk butik sendirik.. cewahhh.. berangan... hehehhe...

Anonymous said...

putrajaya seafood ok? ke nak menara kl? ko decide la mana nak gi. kalau nak carcosa seri negara pun takpe tapi fine dining la kalau ko tak kisah. tapi tak leh bawak pahat kat carcosa.

Cd Owner...

monstorious wife said...

arnie : beli la mesin jahit murah2.Singer punya akak beli rm699

cd owner : gituuuuuu menara KL... gituuuu fine dining... Nanti lah tunggu ko gaji. **larikk
Eh, putrajaya seafood wujud kah?

arnie said...

mesin jahit dah ade.. amik jek along kite punyer.. die mak kite belikan suh belajar menjahit.. sudahnye hangat2 taik ayam jek.. mesin tu digunakan.. tu yg kite berangan nak amik n blaja jahit... cm best jek... leh tambah income lgkkk...!!

iklan