Thursday, December 15, 2011

Akak sudah kertu uolllsss

Arini 16hb akak dah masuk 30 series..

Merasa uolls lepas dah beranak nih exercise sikit badan sakit2.

Arini akak masuk treasure hunt Fakulti. Wakil 6 orang perjabatan.

Akak MENANG uollss.... Hebat tak team akak?? Yang penting akak berjaya naik kayak dekat tasik fakulti walaupun hakikatnya akak nan ado reti berenang.

Tapi, balik rumah sakit2 satu badan hokeh. Gara2 berlari kesana sini. Mula2 jah berlari. Lepas tu dah penat jalan jah.

Fakuti akak tu dah la besar, jauh jugak berkejaran kesana sini. Kalau hari biasa harammm kau nak berjalan, Akak naik keter jah pegi lab.

Pastu petangnya pegi check up Pahat. Nasib baik akak tak kena maki dengan nurse sebab hilangkan buku check up dia. Diorang kan ada record kat sana.

Ramai pulak petang nih yang check up anak. Pahat dok jalan ke sana sini tegur baby2 lain.

Anyway, berat dia tak banyak pon naik. 200g jah. 10.2kg.

Ok la. Kang obese kang susah pulak dah besar nanti dia nak diet.

Ok. Last. Happy birthday untuk diri sendiri.

Akak mungkin mesken takde duet, dan bakal nan ado kerja tapi akak ada husband dan Pahat, I'm happy enough! My life is complete.

11 comments:

Mrs Nageb said...

kertu kaedahnya lah ya..takper lah dah pakai produk BB haruslah kurang kertu ye tak... *larik*

Anonymous said...

takde maknanya kertu, sekilas ikan di kolam sudah kutahu jantan betina...hellooo kurang kertu bukan sebb BB cream, tgk bawah mata pun tahu excessive collagen. kan kan baik ko ngaku ko amik kolagen makan, cucuk atau minum.

Aan Andes said...

Happy birthday Ilot. Kertu pun takpe, janji cantik kann :P

Semoga semuanya dipermudahkan :)

acik oren said...

selamat hari remaja kak ilot.
semoga berjaya membuat bisnes.

mrs zach said...

happy birthday uols. aiyoo..kertu kah?kalau duduk dengan students uols..sah2 org tak cayo uols ittew tok guru mereka.

semoga maintain muda dan vogue..dan ucapan seterusnya iols dh post kat FB

okbai

sha said...

besday ko sama ngan husben aku ilot. so hepi besday to both of u. smoga sentiasa dimurahkan rezeki yeh

monstorious wife said...

Thnaks semua!!

hOtMaMa said...

hepi besday uols!

aiyoo.. kertu la sangat.. klu uols kertu.. ahkak kertu kuasa dua la gamaknyer!

Anonymous said...

Happy birthday nyah!

BA

ain_nia said...

Happy birthday k.ilot.semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki diberi kesihatan yang baik dirahmati Allah dunia akhiratw

shilafaizz said...

hepy belated birthday kak...

iklan