Wednesday, December 14, 2011

Ketiadaan suami..

Adekah akak kesah Mohd Rafi nan ado???

Takde pon.

Eh, Mohd Rafi pegi Jakarta lagi sebab barang spare part kedai boss dia tu dah habes, so kena top up lah sebab banyak order baru.

Akak pon nan ado kisah, sebab? ada dengan takde sama jah uollss.. Selalu pon dia balik tengah malam akak dgn Pahat dah tido haaa. Takde maknanya nak rindu2, nak ber sayu2. Koser uollss!!

Lagipon akak dah biasa duduk sorang pon 2 tahun. Lagipon dulu duduk sorang boleh la nak meroyan. Sekarang dah ada Pahat akak dah tak kisah sangat.. Pahat adelah segalanya, bolehhh??

Kadang2 dia balik terus keluar jumpa orang amek moto. Kadang2 melepak.

Yang akak geram tuh kalau akak pegi hantar cake atau jalan2 tinggalkan dia sibuk telepon tanya bila nak balik. Kalau dia xpe kuar lama2.

Pastu akak pose2 nak carik keje kat Johor dia tak bagi.. Sebab dia kat KL aku kat Johor pulak.. Elehhhh, dulu dia boleh pulak kannn??

Akak suka duduk johor uollssss... Adik beradik akak semua kat situ. Emak akak pon kat Johor, senang nak tengok2 emak akak in case of anything.

Kat airport dia sibuk sms akak tanya anak dia. Elehhhhh.... ado Pahat heran?? Heran lah jugak tapi still manage.

Pastu sibuk suh aku mms gambar Pahat. Motippp??

Pastu suh aku mms gambar Pahat hari2. Motippppp lagiii???

Malas haku nak layan.. AKak mms la 1 keping. Kang meroyan pulak apak kau. Apak obses sikit dengan anak dia, dengan bini dia tak heran..


Uollsss.... breast akak ni tersumbat lagik. Tension akak tau. Puas akak tuam kasik Pahat minum. TUam lagik.. Kasik Pahat minum. Lalukan dengan air panas still tak berkesan. Ada tak pill yang boleh hilangkan bengkak tuh??

**kalau aku jadik wartawan dah lama kena pecat cerita tiba2 masuk bab lain.

*** MInggu ni akak pegi Z00 lagik!! Akak aku ajak. Z00 melaka pulak. Pastu nak pegi Aquaria, aku paksa akak aku belanja sebab masuk mahal hokeh!

p/s : Dah siap brownies cheese aku. belom potong check jadi ke tak.

No comments:

iklan