Tuesday, December 27, 2011

Jalan2 ke pantai puiler..

Sebab akak esok nak balik johor. Tak tau la seminggu ke 2 minggu ke forever ke... SO akak tinggalkan dengan update2 yang lapuk. Matilahkan feeling2 diva.

Ni berita last week semasa Mohd Rafi pegi Jakarta.

Bawak anak sedara aku Beena nih jalan2 kat pantai putrajaya sebelah Pullman tuh.
Beena kurus kena tiup angin melayang.


Nak melepaskan diri. Si Beena tu dengan Pahat dah nak sama besar uolls.. Kalau dibiarkan Pahat tuh mau terjun dalam tasik tu kang.


Sibuk berjalan atas pasir.

Masa akak pegi keje Beena tu lah yang mandikan Pahat. Sebab Mak akak tak kuat nak angkat Pahat, tangan mak akak kan patah tak baik2 lagik.

Akak pon suka sebab dia boleh jagakan pahat time akak masak gituuu.

Esok akak balik johor dengan membawa 20kilo durian beli kat pasar. Sampai luka2 kaki aku mengangkat. Gigih punya pasal kannnn??

Dah tu balik rumah Mohd Rafi paksa aku letak kat luar sebab dia tak tahan bau durian. Keji sangat kann??

Byeeeee... Dont Miss Me!

2 comments:

Mrs Nageb said...

eh kat putrajaya ada pantaieh..hihihi

monstorious wife said...

ada uolls.. sebelah pullman tuh.

iklan