Tuesday, December 27, 2011

Kereta baru

Uolllss aritu akak balik johor, akak singgah rumah Tipot Ompong. Pastu ada kereta Lion tu, Pahat suka la pulak naik. Pastu memekak picit lagu2 yang ado kat keter tuh.

Pastu Pahat tu over la pulak naik keter tu mcm dia punya..

Pastu akak citer kat apak dia. Apak dia kata:
'Nanti ayah belikan tau..'

Cuba kalau akak yang mintak. Hado??? nan hadoooo!

Budak botak kesayangan apak. Akak pon tak tau sapa yang ajar dia buat molot mcm tuh. Mohd Rafi tuduh akak tauuu..

So, ahad christmas akak pon feeling2 pegi KL cari kereta dia. Pegi lah kat jalan apa ntah yang banyak2 kedai jual toys tuh.

Ni kat depan kedai toys tuh.

Tapi nan ado jual kereta murah2 uollss.. Ado kereta remote mcm Aaron nephew Fiza hado,

Ala...yang duduk pastu orang kawal keter tu guna remote tuh... Harga kat situ dalam RM370. Koserrrr lah kitorang yang mesken ni nak belikan Pahat.

Pegi dalam 3 4 kedai pon nan ado.

Pastu pegi la Jalan Tar misi utama nak bawak mak aku jalan2 cari kain.

Ya Allahhhhhhh.... ramainya manusia kat Jalan Tar. Kat depan SOGO tuh dah mcm ado parade akak tengok.

Last2 akak pegi 4 5 kedai kain je dah. Koserrr uollss nak jalan jauh2. Pastu terus pegi SOGO.

SOGO memang SALE banyak. Kalau akak kaya dah lama akak kirai duit kat SOGO itteewwww..

Tapi cari barang pahat sajork.

Beli la baju yang sekali dengan seluar tuh RM10. Emak mesken. Dan Apak belikan Pahat Lori askar.

Ni ha Lori askar Pahat. Harga RM47 hengget. Memang yang paling murah yang ado kat situ akak beli uolllsss..

2 comments:

Mrs Nageb said...

kelakar lah akak ni..dapat gak pahat kereta tuh taw.. :)

Anonymous said...

cuba ko kira dah berape kali ko sebut ko miskin? ado 40 kali tak? kalau dah 40 kali comfirmlah tu. doa dah diterima kot.

iklan