Monday, September 12, 2011

Masih belum berjaya membuka account company di bank rimau..

Fineeeeeeeee! Mencik tau..

Ari jumaat tuh akak pegi la bank rimau untuk bukak account, sekali je dia kata:

'better u bukak di cawangan rimau terdekat dengan alamat company sebab incase nak cash kan cek atau cek tendang kena datang sini amek'

Pastu dia kata, 'ni introducer ni kena sah kan kat cawangan dia bukak account'

Ok Fineee... akak pegi branch tempat introducer tuh bukaka acoount. Sah kan. Check IC akak tak boleh detect berkali2.. Terus akak sentap sebab akak pegi cimb boleh jah!

Pastu pegi bank rimau serdang nak bukak account tak boleh jugak sebab??

Introducer tak sampai setahun pulak bukak account. Actually dia dah lebih setahun cuma account lama tu dia dah tutup, so yang ni account baru.

Pastu ic akak tetap tak boleh detect kat bank rimau.

Akak sentap berkali2.... Pegi 2 3 bank dah amek masa sehari. Ari ni dah malas aku nak pi bank!!

No comments:

iklan