Thursday, August 11, 2011

Bad news not worse

Akak terima khabar buruk hari ini. Tapi tak pe lah dah prepare for the worse pun. Alhamdulillah.... Harap2 cukup untuk hidup..

Semalam akak feeling2 rajin buat puding caramel. Rasa dia biasa2 je... Akak nak puding caramel yg mcm tesco UK punya tuh... Yang dalam bekas 45p tu... Lembut je puding dia.

Kueh tak siap ada hati buat dessert bagai kennnnn??? Semalam masak mee gorang jah. Ingatkan nak masak macaroni goreng sekali tapi tiba2 terpemalas padahal aku dah keluarkan daging dan rebus macaroni bagai. Simpan balik dalam fridge.

Semalam jugak akak ter MISS geng mengaji. Tension akak!. Tapi x pe, asteruk kan suka ulang2 cerita kannn??? Nanti2 ada la tu..

Mengapakah akak miss? akak tido pukul 9 okeh. Pahat tak nak tido pon aku paksa jugak tido sebelah aku.

Bangun pukul 3 pagi sambung buat kuih cheese button. Tiba2 akak dengar bunyi2 orang mengaji.. tengok jam, whattt??? dah pukul 5.30???? Terus pose2 panaskan mee kejut mohd rafi. Makan je la apa yg sempat konsepnya.

5 comments:

ain_nia said...

xpe kak..ade hikmahnye tu..
sy pn bgn lmbt pg ni..da bgn, susukan syahmi, leh terlelap lak..
en ijan x mkn nasi..x smpt kekdahnye..tp makan durian lak..

monstorious wife said...

clust!, tak sempat makan nasik tapi makan durian pulak..

Mrs. NeuroOne said...

Aku pon bangun lmbt arini... 5.20 baru sedar. Tp sempat gakle wat nasi goreng express 5 minit. Walaupon x sedap ku telan jua..... :p

Mrs Nageb said...

Sabar ye...cekal k.lot ni..huhuhsempat je kan..huhuhuhu

Fasha said...

ilot, kalo jumpa bekas ice berlid tu ko belikan la dlm 5 ke eh. penat dah aku melilau carik kat jb ni tadek

iklan