Wednesday, August 10, 2011

Orang yang tak buat tak tau susahnya..



Baru2 ni ada kawan akak mintak turunkan harga kueh tat dari RM21 ke RM18.

Serba salah nak bagi. Akak rasa RM21 tuh dah cukup murah dah. Dah la aku guna home made jam. Ingat senang ke nak kopek nenas, blend, tunggu kering lagik. Tapi aku bagi la jugak harga tu sebab dia order 1 je. Kalau 10 sorryyyy..

Semalam, balik rumah dah pukul 6. Jadi masak apa yang ada jah. Jadi lah Mee Sup Mi lidi.



Tapi aku memang suka masak Mi lidi sup mcm nih. Sedap jek walaupon simple..

Sape2 yg tak tau tu Mi Lidi rupanya mcm nih.. Akak cari sekitar KL haramm nak jumpa. Ni import dr johor.


Baguskan bulan puasa?? tak tau nak update apa hari2 citer pasal buka puasa kaedahnya... Clust!!

3 comments:

ain_nia said...

murah da tu akak..
tp yela..dieorg x buat, dieorg tatau..
hehe.cam sy tau lak..sy pn x buat..
kazen sy pn jual 22 x silap..x egt lak last year berapa rm beli kat die..
die pn buat homemade jem..
tp sdap, berbaloi la byr kan..

Mrs Nageb said...

kah kah..kelakaw lah..huhuhu

Anonymous said...

Aku x paham la title entry ni *keliru*

~ita

iklan