Thursday, November 10, 2016

Malas

Kau tau tak time kalauu tengah rajin memang lain macam.

Kalau kau tengah malas, jd macam arini. Kau dok melangut tengok website apa yang sale. Pitammm tak uolsss.

Akak tengah nak writing my 3rd journal paper. Paper 1 dah submit. Paper 2 dah siap tunggu nak submit sbb ada sikit nak kena tukar kena tggu sv aku free kena sit dengan dia discuss.

Paper 3 in progress pastu aku skrg mood malas boleh takkkkkkk????

Sebenarnya nak grad kat uk xde paper pun xpe. Tapi sv aku tau aku ni pemalas agaknya dia suruhla tulis paper banyak2. Dia kata nanti kalau kau malas sangat kau copy paste jelah paper kau dalam thesis. Sebenarnya menyenangkan kerja dia dari baca ayat aku yang tunggang terbalik tu. So dah confirm ada paper masokkan je dia x payahla nak check beriya. Boleh tak macam tu.

Accepted ke tak tu lain cerita. Boleh tak mcm tu?

Ni kenapa banyak sgt sale nihhhh??? Mencik tau.. Akak dah beli 4 pressure cooker ya. Pastu adik aku suh belikan actifry. Lepas tu masing2 tunggu ujung bulan baru nak bayar duit hakak. Kesimpulannya hakak yg kemiskinan. Nasib baik adik beradik. Boleh la kawtim. Kalau aku xde duit pun aku pinjam diorg jugak. Tak gituuuuu

Adik akak Timok nak kawen dengan org Sabah 27.11 ni. Apa ke jauh nooo jodoh kau ni??

Habisla tahun depan raya sapa nak tolong mak hakak?? Kak tipah tak boleh, dia busy memanjang jd engineer kat kilang dia tu. Kalau boleh pg raya tu dia baru balik. Lepas tu akak nyampah kalau dia cuti ada je panggilan dari kilang. Kalau akak jd dia, akak silentkan je phone. Tak kuasa aku tengah2 cuti nak fikir pasal kerja.

Akak memang malas ya nak layan. Sedangkan henpon aku skrg ni pon aku x pernah ya on bunyik. Vibrate pun tidak. Memang silent sentiasa sbb annoying kot. Henpon Mohd Rafi pun aku suh dia silent sbb nyampah kot sikit2 bunyik whatsapp tet tet tet.

Bye. Moga ada kekuatan rajin.

No comments:

iklan