Tuesday, November 8, 2016

Hey Farhat!!

Pahat kan masok Football club. Pastu dia sibuk cakap kat aku,
'Ibuu...Ashton has football nike shoes color black'
'I want blue football nike shoes'

Chantek sgt muka dia kannn nak NIKE shoes... Nak color blue...

So mak beli lah football shoes/boots tapi chap Sodico. Kahkahkahkah. Murah jew.

So, dia happy je dapat kasut tu asalkan football shoes.

Tak payah nak Nike...nike sangatlah!

Mak malas nak belikan kasut mahal2 sbb dia nanti hot2 chicken shit je main bola. Kalau dia serious baru mak beli kasut mahal.
Kang aku beli2 tengok pakai 2 kali je. Koserrrrrr.

Lepas tu dia balik sekolah cerita ntah sapa pakai beg transformer. Lepas tu suh emak belikan jugak. Aiyoooo pening mak kau. Pengaruh rakan sebaya betul.

Aritu ada fairy tales theme kat sekolah. Semua kena pakai baju konsep fairy tales. Kalau x nak pakai just dtg pakai baju sekolah je. Mula2 mak beriya lah jugak carik. Tapi semua mahal kekdahnya.
Sebab nak pakai sekali je, aku malas lah nak beli sebab membazir. Lepas tu masa hantar Farhat kwn dia tanya kenapa x pakai. Lepas tu PAhat tunjuk2 mak dia kat luar. Ada 2 3 org je tak pakai costume. Tengok dia mcm kesian pulak x belikan costume.

Balik sekolah dia cakap.
'Ibuu... You naughty ibu. everyone else wear fairy tales baju'
'I'm saddd'

Oh no. Emak cakap, 'I'll buy you next time'

Ada lagi kah next time tu????

No comments:

iklan