Thursday, September 29, 2016

To make it worse

Hi uolss

Tau tak pagi2 bangun tido buat apa? Ha..akak check account la tgk duit dah masuk ke belom.
Jawapannya ialah belom. Lepas tu akak text kwn2 se-mara, so theyols pun mengalami nasib yang sama. Lepas tu masing2 nak kena byr sewa rumah. Caner tu???

Akak dah cuak sbb esok kena byr rent 6 months. Aku ada 5 months rent sahajork. So we decided utk withdraw kan simpanan kat malaysia iaitu mebenk.

Tetiba td nak kuarkan tak bolehhhh!!!!!

Akak rasa nak pitammmm!!

Why cant?????

And mebenk tu pulak simkad yg guna utk tag number dah hilang!. Kalau tak boleh transfer ke cimb aku sbb cimb akak boleh je kuarkan from oversea.

Apakah innieww dinamakan sudah jatuh ditimpa tangga???
Worse come to worse esok cakap kat agent mintak tangguh byr untuk yang 1 mo rent. And akak bayar dulu 5 months rent. Pastu kalau tak boleh terpaksa la akak mintak sedekah. Bolehhhh??

Btw, baru je couple of months ago akak withdraw duit from mebenk tu from oversea boleh je. Apsal pulak hari INI di saaat kedesakkan tak boleh?

Ada sesiapa kerja mebenk boleh jelaskan???

Thanks.

2 comments:

arnie said...

akak.. nanti try lagi keluarkan duit dr maybak tu.
sekarang, semua atm bank kene tukar baru walaupun belum expired.
dieorg guna cip baru la kononnya.
sy belum sempat tukar.

apapun..
semoga dipermudahkan kak..

monstorious wife said...

thanks arni.

iklan