Friday, April 5, 2013

Hey hey hey!

Akak sekarang dalam konsep berjimat. Jadi marilah masak dan bawak bekal. Nak kuarkan 10 hengget pon kedekut okeh sekarang. Peduli apa yang penting aku x pinjam duit orang, x guna credit card dan x pinjam along.

Gituu kan??

Time malas masak la 1 lauk yang semua ko boleh campak dalam tu. Sebagai contoh masak sup ayam tapi campak carrot brocoli dlm tu. Masak paprik. Dan juga asam pedas campak bendi dgn daun kesum. Kalau mak aku masak asam pedas dia masuk sekali kobis.
Jimat masa dan jimat kos ye uolllsss.. Bijak x?

Rumah aku dah jadi bengkel ye. Nasib baik jiran sebelah memang xde. Jiran emak kadang2 je datang jenguk rumah. Tapi nak buat cemana kannn tu kan sumber rezeki laki mak. Dari x kerja baikla buat motor kat rumah khennn?

Alamak uolllsss guna blogger apps ni gambar x boleh edit. Dia terus turun kat bawah ni. Nasib lah ko tengok gambar makanan je kat bawah ni.





No comments:

iklan