Monday, December 17, 2012

Birthday orang tua.

OK uollss... Semalam birthday akak yang ke 31..

Yesss 31 uollsss...Akak dah kertuu..

So sambutan start pada malam sabtu... Matilah kau hover...

Bukan sambutan pon... akak je yang feeling2...

Mohd Rafi ajak pegi downtown cheras. Beli baju.

Sebenarnya beli baju anak dia bukan baju emak.

Tapi emak bodek2, emak dapat jugak baju peplum 30 hengget dengan track suit.

Kasut tu yang aritu dia belikan. Baju peplum murahan nanti akak tunjuk. Seluar track bottom tu pon murah je rm20.

Laki akak x mampu belikan handbag jurulatih mahupon elvi uollss... Bagi hadiah murah2 pon akak dah happy...

Tapi konsep dia ko jangan la harap dia nak buat SUPRISEEEEEE!!! ala2 Eric Leong tuuu..
Konsepnya dia tanya kau nak apa tu ko jawab je lah cepat2 sebelum duet dia habes buat beli benda lain..

Juga takde konsep beli kek tiup2 lilin uolllsss sebab dia takut akak kutuk kek dia beli tak sedap... Muahahahaha





Esoknya dia ajak jalan2 pi Jusco pulak. Cari apa? Cari baju anak dia lagiii....Bolehhhh?

Lepas tu dia belanja makan.

Petang tu dia ajak makan kat Bagan Lalang pulak.

Apa ke nama restoran kitorg pegi tu. Restoran Wak Lan ke apa akak lupaaaa...



























Ni Tengah pilih2 seafood. Sebenarnya kitorg nak pegi kedai sebelah Restoran Senandung Semalam yg color merah tu. Tapi ramainyaaaa  orang terus cancel.

Ko hengat bawak Pahat ni boleh nak berlama-lamaan kat kedai?

Sudahhhh...pegi kedai tak ramai orang sahajork!

Ni Lauk yang dah siap masak. Ada gambar tercrop sedikit. Intagram kan suka crop2 gambar sendiri.

Tertamak disitu padahal makan 2 orang jah.

Yang kitorang order adelah:

Ketam masak chili. Keras bakar. Ikan pari bakar. Sotong goreng tepung. Kailan ikan masin. Sup ayam. Nasi 3 pinggan. air milo. nescafe dan air suam.

Harga semua sekali?? RM50 sahajork!!....Murah gila uollssss!

Pastu balik rumah kekenyangan akak feeling2 bake cake pulak.

Peanut Butter cake.

Nampak? nampak? Nasib baik akak tak syok sendiri tulis 'Happy 31st bday ilot'

Matila kannnnnn.

Ni cross section cake tersebut.

Frosting dia merupakan swiss meringue peanut buttercream. Ada kitkat kat 2nd layer tu..

Dah tu nak tengok gambar orang potong cake??


Tu diahhh!! Hover kannn?? Akak dah suh dah budak2 opis potong ja. Depa suh jugak akak yg potong. So akak pon feeling2 potong jugak la...

Dah happy2 pastu check slip gaji. Choiiiiiiiiiiiii!!!!!!! tak dapat bonus..... Kejilah!

Terus akak SENTAPPPP!!

1 comment:

Mrs Nageb said...

happy birthday mak pahat..huhu :)

iklan