Saturday, June 9, 2012

Puassss hati aku!

Ha, akak dah terminate maxis postpaid sebab mahal sangat. Akak tukar ke prepaid puilerrr. Broadband pon guna prepaid dulu sebab balik rumah pon bukan ada masa bukak internet sangat.

Paling2 nak bukak semua benda pon kat opis sahajork!!
Lagipon akak nak berjimat cermat saving duet.

Sebab rumah aku kat johor tuh belum disewakan lagi. Habes saving aku buat bayar rumah sahajork.

Dah lepas nih sapa2 misscall I tak reply atau message tak balas jangan sentap sangat. Akak nan hado credit. Merasa kau tunggu 3 hari!!

Dah. Akak nak buat kueh. Bye!

4 comments:

Anonymous said...

Disebabkan ko dah tak pakai maxis, sila jangan sentap as aku add ko dlm active 10 aku. so sangat murah. sila jangan expect aku call atau text ke no digi. it will be out of my budget.

monstorious wife said...

aku still guna no maxis lagi. belum tukar lagi lah.

Anonymous said...

kalau nak tukar bagitau awal2 aku pun nak tukar gak. tapi tadi dalam foodcourt midvalley yg atas toyr'us tu digi takde line langsung tapi maxis full bar. how?

monstorious wife said...

buat apa ko nak tukar? guna je la maxis. Lagipon kan kau nak amek S3, lagi best guna maxis.

iklan