Monday, April 16, 2012

Love Monday!

Uollss...bukan bermaksud akak suka monday berkerja yah!.. Akak lagi suka pose2 duduk rumah sajork jaga Pahat.

Tapi nak buat cemana, Mohd Rafi belum kaya lagik. Kalau kaya akak duduk rumah sajork.

Akak suka Monday sebab TV banyak citer best..**matilah kau.

Start dari balik keje aku menangok KBSW 391 tengok Music bank K chart.

7.30pm (hari2) : tengok Fairy tail @ ANIMAX - Wajib hokeh!> Nanti bila dia dah start merapu macam Naruto and Bleach akak pon dah bosan lalu stop follow.

Pukul 8pm - 9pm : Tengok 711-Starworld . Tengok la How I meet your mother 7,  New girl dengan Happy ending ke apa ntah.

9pm : 702- DIVA, tengok  SMASH - ala2 GLEE version dewasa gituuuuu

10pm : Favourite nih!! THE SUIT

Citer pasal Mike Ross nih lawyer yang ada phonographic memory maksudnya apa yang dia nampak dia ingat mcm tuh.. So dia ni takde degree law tapi jadik lawyer camtuh. Akak suka citer nih sebab akak suka lah Mike Ross itteww.

Eh, belum habes lagik uollsss aktiviti malam isnin akak.
Abes citer THE SUIT Akak tukar channel 711 balik tengok REVENGE pulak..

Matila kau kan aktiviti kau penuh merapu.

So isnin akak kadang2 pose2 malas nak masak. Macam tuh tak sanggup tinggal TV.  Semayang  maghrib time iklan..**jangan ikot perangai inih!

6 comments:

Anonymous said...

kan lagha sangat. apa beza solat time iklan ngan sembahyang bangsa lain. roh sembahyang tu ada ke? by the way citer suit tu tiru citer kartun jepun time aku kecik2. apa tah tajuk citer tu tapi bukan detective conan.

Anonymous said...

dah alang2 phonographic memory baek lah pornographic memory teros! sampah sgt info-finding skill kau kanz! it should be PHOTOGRAPHIC memory okeh! so memalukan UK graduates.

monstorious wife said...

Anym 1 : mak tau sah2 cd owner.

Anym 2 : Very the cik sha. Helloooo mak dah gugle hokeh.

Anonymous said...

photographic memory la ilottss.. walaupun aku UK graduate.. tp English pun hancuss gak.. feeling2 x suka dgr lagu omputeh

monstorious wife said...

ye...my bad,
phonographic memory : memory berdasarkan pendengaran
photographic memory : memory berdasarkan penglihatan.

arnie said...

same kak.. kite pun suke sgt tgk SUIT..!!! same la dr how i met your mother smpai revenge.. suke gak ari isnin!

iklan