Sunday, March 11, 2012

Walaupon aku duduk rumah saja, kau ingat aku free 24 jam kah?

Akak heran lah uollss..

Just sebab akak duduk rumah, orang ingat akak ni free 24 jam.

Bila nak suruh tolong, call time tu jugak suruh buat.

Bila aku taknak. Bebel2 marah2 aku. Apehal??

Aku memanglah suka tolong orang. Ko tanya la CD owner ke Fiza ke.. Tapi jangan lah melampau sangat.

Aku pon ada 380 bijik muffin nak buat. Kena berkejar buat sebelum Pahat bangun tido. Aku ade roti jala nak tebar, adunan choc chip lagik, Kek2 orang berkejar aku nak buat. Bukanlah aku duduk rumah 24 jam tu maksudnya aku free 24 jam.

Kalau aku tak buat semua tu pon. Jaga Pahat+ buat keje rumah dah cukup buat aku busy.

Ingat aku duduk rumah mengangkang tengok TV ja kah??

Heloooo, nak bukak internet pon kena tunggu Pahat tido hokeh.

Kalau nak cepat bgtau la awal. Jangan lah pagi tu berkejar suruh aku buat time tu jugak.

Paham??

Sorry, ni first and last aku tolong. Lepas nih, sorry!

4 comments:

hOtMaMa said...

aiyooo! marah sungguh emak pahat.. sabar uols.. perangai org nih macam2.. apa2 pun semoga uols sentiasa murah rezeki..

monstorious wife said...

xde la uolllss... iols tension orang2 ni tak paham agaknya. Ingat iols duduk rumah boleh diorng call
'ko kan duduk rumah 24 jam'

ZC2012 said...

sengal jek org tu..
tatau ke, kalau dok umah lg penat dr keje..
sabr je kak..
cer suh die dok umah jaga dak kecik..tau la die..

ain mama syahmi

Puan Jiha said...

housewife lg busy okehhhh

iklan