Wednesday, October 19, 2011

uwah!!!! Good bye friends!

Aiyooo... merasa lah kawan akak ramai yang nan ado 2 3 bulan nih.

Ado pi China. Cik sha pi uk balik buat PHD. Jangan lupa ye pinggan correlle mak. Merasa aku tulis hari2 kat facebook wall kau sampai ko balik cuti kannn??

Lab microP is getting better. Makin lama makin hebat. Aku dah pandai guna serial mode and hexa mode. Itu pon sama2 belajar dengan student. Nasib lah kan??

Semalam aku buat ais krim goreng. Dah tu lebih roti tu nak buat apa kann?? jangan membazirr uollsss... Akak buat la puding roti berlayerkan chocolate. Atas sekali tabur chocolate chip. Sumpah sedap!

Ala... benda2 berasaskan chocolate kan memang sedap.. Akak tak suka puding roti lembik. So, aku toast kejap dulu roti tuh. Pastu atas dia bakar sampai garing sikit..

Gambar akak lupa nak amek uollss, dah selamat habes pon..

ala.. resepi aku suka2 buat sendiri guna konsep portugese tart punya bancuhan. Pastu aku tabur chocolate. Merasa!

Makan panas2 sedap uolllsss.

3 comments:

Puan Jiha said...

buat lg pastu nak mtk sket hehe

Anonymous said...

Sape? Gi Cine?

RD said...

sape yg g cina tu? nak kirim CD blue.

iklan