Wednesday, October 19, 2011

Pengsan mcm nih!

eh, akak tengok2 follower akak dah bertambah 52 gituuu...clust uollss menjadi follower akak walaupon akak memang malas nak follow orang kaedahnya.

Akak nak citer nih, sejak dua menjak nih Mohd Rafi very the busy mcm kedai tu dia punya padahal dia pekerja sajork. Pegi pukul 9 balik pukul 11 malam. Gaji sama jah. Laki kau ado mcm nih??

Dah tu hari AHAD pon dia sibuk keje uolllss.... Pitam akak dengan Pahat tau.. **tetiba pahat pon nak pitam sama.

Sempat la pegi Big Bad Wolf Day ahad tu sejam. Pastu baru nak makan, ada customer call. Dah tu dia sibuk cakap dgn akak.

'Yang cepat makan, i nak pegi keje ni. Orang dah sibuk call'

Perlu kah?? Orang tu tak reti2 kah kedai tutup hari ahad sibuk mengganggu ketenteraman keluarga akak.. Gituuuuu..

Lain la kalau ahad ko keje dapat double kannn??

Sejak dia pindah kedai baru ni, dia kata sales cecah 3k sehari.. Sehari okeh. Kau kira sendiri sebulan dapat berapa tolak la 30% modal gituuuuu..

Yang akak bertambah tension, Boss dia lepas nih pindah kuantan. Dia bagi amanah kat laki akak tuh. Dah tu, laki akak tu terajinnnnn la sangat kannnn? Merasa lah akak pengsan lagi dengan Pahat dok melepek kat rumah jah..

Ko tau berapa gaji Mohd Rafi dia bagi??? 1.2k sajork.

Sekian.

6 comments:

hOtMaMa said...

hahaha.. klu iols harus meroyan uols!!! tak pasal pahat pun pitam mcm emak dia sekali..kikiki

ain_nia said...

mana tau t die asben akak jd share partner..meriah tu

sha said...

ilot! nak resepi puding roti yg ko tabur coklat tuh. series teringin bila ko ckp sedap. apa2 benda yg ko ckp sedap kompem aku terliur. ahaks

ummu aufa said...

tak lama lg leh bukak company sendiri. memang salute r rajin, ok r sbb suke keje..sesetengah org suke goyang kaki lagi..hehe=)

monstorious wife said...

fasha : ko gugle je resepi puding roti yg ada kat internet. Cuma aku toast dulu roti tu dan tabur chocolate.

Intan and The Boys said...

kalau aku pon harusla pitam berkali2 ilot oi. kesian kat korang kan.

iklan