Tuesday, October 4, 2011

Update setahun sekali konsepnya...

Matila la kan kena kecam sebab malas update blog kaedahnya??

Bukan apa uollsss, student dah masuk ni ha merasa busy sikit... Dah tu busy dgn Besday Pahat. Padahal balik rumah aku dok sama2 tido dengan Pahat pukul 9 tu ha..

Yela konsep tidokan anak tapi kau tido sekali, dah tu bila dah tertido tak reti2 nak bangun balik kan???

Dah tu bangun la pukul 6 pagi siapkan semua. Yang bagusnya siap breakfast hari2 kat rumah kecuali waktu2 kecemasan lah. Biasanya aku punya breakfast adelah makanan lebihan malam semalam. Mohd Rafi tak pandang okeh lauk2 semalam nih, jadi akak ni la yang kena habeskan konsepnya. Kalau pagi tak boleh habeskan, merasa bawak bekal ke opis puiler..

Jimatttt duet hakak!!

Korang dah check FB invitation kah belum??? Sila2 check ye dan confirmkan kat akak ni ha.. Kang terlebih masak, membazir amalan syaitannn..

Pastu sila lah datang yek, ni first and last aku buat besday Pahat secara pukal, lepas nih kowser okeh. Sambut kat rumah bersama keluarga jah!! Kau hengan emak ko kaya tiap2 tahun nak ber birthday party bagai???

__________

Ya Ampunnnnn.... Pahat itteww sudah bertambah berat, tapi jalan nan ado lagi. Dah tu berdiri pon tak nak. Penat tau nak dokong dia pegi carefour.

Dah tu tak reti duduk diam. Nak menggeletis je keje dia.

Akak selalu marah dia macam nih tau:

'Pahat, kau dah la botak. Perut boncet. Asik susu je, dah la debab, kaki kecik tak jalan2 lagik'

Matila kannnnn ado emak mcm nih??

p/s : masih lagi memikirkan kek cemana aku nak buat nih??

Ha, sapa nak makan red velvet tu sila2 datang rumah akak.

2 comments:

shilafaizz said...

Pahatttt..sila sentappp dengan mak okeh cakap pahat kaki kecik, perot boncet kepala botak. mwahahaha..satgi dh pandai jalan lagi lah penat kak oi..

Anonymous said...

doa ibu tu paling makbul. baik ko doa die tinggi ke, dah besar muka cam lisungkik ko tu ke, jadi anak soleh ke. anak ni ibarat kain putih. kitalah yg mencorakkannya nak jadi rempit ke nak jadi bakers ke. nak jadi artist korea ke. larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

iklan