Thursday, September 29, 2011

Pahat 1st Birthday - Planning

Akak tengah pening uollsss Birthday Pahat nih.

Mula2 ingatkan nak ajak 20 orang jah.. tetiba list guess mcm ramai pulak.. Gituuuuu kannn??

Yang akak pening nih akak pening fikir menu bolehhh??

Sebab dah lepas raya takkan nak masak nasik impit kann??

Konsep lauk tengah hari boleh tak uolllss?? sapa datang lambat merasa makan telur goreng jah. >> Fiza suka la nih..

Pastu akak pening nak buat kek Pahat gaya cemana ntah.. Tiru kek Myra boleh ka Shila...**matila tak kreatif..

8 comments:

shilafaizz said...

heheh boleh je nak tiru..tukar kale je lah...
nak buat sendiri ke order?
kek tu kek rainbow..akak buat lah nanti leh tambah koleksi product.heheh

acik oren said...

masak ayam ungkep kak, kompem sah yang tu abes dulu.

hihihi

aisha said...

alaa...ari tu kata nak wat open house takde pun...takde ajakan pun..
yer masak ungkep.. nak rasa sbb asik baca jer tp tak pernah makan..
eh, mcm la dijemput kan..
"Pahatttt!! jemput auntie kay!"

Ainul said...

saya plan high tea party.nk budget mmg susah.tp saya standby je bihun ke.kalau agak2 dh nk abis blh p masak jap kan..

monstorious wife said...

Shila : nak buat sendirik... Feeling2 mcm sempat.

Acik : datang jangan tak datang

Aisha : meh add akak kat fb nanti akak invite sekali dgn address rumah
ilotshikamaru(at)gmail.com

Ainul : tu la pasal.. kena standby makanan takut tak cukup baru masak. X nak membazer.

Anonymous said...

Don't worry take me out from your list then. Too busy to come. Hehehe. Macam dijemput je.

Cd Owner...

hOtMaMa said...

buat cekodok pun sodappp! hahaha!

Mrs Nageb said...

pape menu pun takpe...yang penting leh jumpa pahat :) hehehehehe

iklan