Thursday, October 20, 2011

Oppss I did it again!!

Tu diah tadi malam Mohd Rafi balik rumah pukul 11. Dia mandi2 pakai baju amek charger phone.

Akak tanya, nak pegi Mana?

'Kedai'

'Kedai mana?'

'Kedai Moto. Nak sambung keje, moto orang tak siap lagi ni...'


Akak pengsan dengan Pahat!!


Ujung2 dia balik pukul 2 pagi.. Terlebih rajin susah. Pemalas pon susah. Tapi i guess lebih baik lebih rajin dari malas kannnnnn????

2 comments:

CikPuanMiera said...

ok ahkak pon nak pitam sbb seth pet pon selalu balik time2 gitu.
keje bagai nak rak tapi gaji? sodih ahkak taw!! apesal dorg ni rajin sangat keje utk orang haaaaa? adoi!

mrs zach said...

hah..laki uols, laki iols, laki cikpuanmiera...semua boleh keje kat jepun. merasa kejeeeee je. sabtu ahad pun keje. pastu tak sah kalau tak balik pukul 10 ke atas. pastu ujung2..gaji, cenggitu juga. pastu merasa la tak leh gi event2 di hari weekend. laki iols tu dah lupa dah agaknya rupa mak apak mentua dia camne. manjang iols blik kg sorang je. pitam jugakk!

iklan