Thursday, August 25, 2011

Akak maseh hidup uolllssss...

Akak baru dapat bernapas lega sebentar sebab kueh raya untuk customer dah siap.

Alhamdulillah, semua yang order thru blog and fb semuanya dtg pick up walaupon takde mintak deposit. Kannnn??? akak perchaya uollsss jah koonsepnya..

Tapi malam ni akak still kena buat keuh jugak uolllss.. ada order emergency yg akak on hold dulu. Dan juga kueh raya untuk kampung.

Lepas raya pon akak full dgn order kek, macaron and cookies jugak. So, konsep yang sama juga. Siapa order dulu dia dapat camtuh.

Last weekend akak busy gila babi buat kueh raya. Tiba2 tgk jam dah pukul 6. Nak masak?? lauk nan ado stock. Pegi baazar?? ujan lebat uollss.. Last2 akak search internet buffet yang terdekat. Akak feeling2 nak pegi picc tapi fully booked. Call Palm Garden still ada vacant so akak pegi la situ. Dah le tersalah book, dtg 5 org pegi booking 4 orang. Merasa kau duduk di luar!


Harga buffet rm65. Satay dia sumpah sedap okeh. Satay daging pon lembut je. Dari satay station yang mahal nak mampus tuh.

Balik dari buka puasa walaupon kueh feeling2 tak siap lagi tetap akak pegi shopping metrojaya warehouse sale kat picc. Tapi too bad, duet akak dah habes buat bayar buffet. Dah tu emak aku bawak duet rm60 sajork. Merasa la beli handbag murahan berharga rm44 sajork. Itu pon akak pose2 berebut time happy hour.

Nah akak tepek gambar di Picc. Akak malas letak caption.


Ha... uolls mesti nak tau Mohd Rafi pegi Jakarta beli apa kannn??

Dia beli helmet batman uollsss... Pastu pagi2 buta bangun pakaikan kat Pahat. Motippp??




3 comments:

Mrs Nageb said...

Alhamdulillah dahlega kan...huhuhuhu

amy said...

ok..pahat kiutt laa..hehehe

monstorious wife said...

khalilah : lega pon tak lega sangat lah...
amy : tengkiu.

iklan