Wednesday, November 11, 2009

YaNg PaLinG CoMeL..


Guugel sangat comel lah minggu nih!.. Kan..kan..kan..??

Akak lupa uolls... thanks untuk sesiapa yang add akak menjadikan follower akak sebanyak 12 orang.. Kannnn??? orang follower puluh2 orang, follower akak pose2 12 orang sajorkk...

Xpe la uollss, uolllss folow akak pon bukan akak boleh membawa kesyurga kaedahnya... **matila ayat sentap sangatss..

Pastu orang letak nuffnang, kau pon nak letak nuffnang.. pastu earning tak sampai RM50 pon dah setahun... Sedih tak kau noksss???

Terus akak feeling2 tak popular...

weh.. sape view blog akak dari flextronix penang ah??? **tetiba tanya soaalan xde kena mengena..

Akak buat American Choc Cake uolllss...
Amek resepi dari SINI

Resepi dia memang senang nak mampos.. main campak2 je semua dalam tuh..

tapi.....
akak rasa tak berapa suka sangat lah.. akak rasa lagi sedap resepi moist choc cake yang akak amek dari buku tuh.. Tapi kalau nak try, silakan yek..

dah. Nak sambung tengok 1 day 2 nights kat YOUTUBE.

4 comments:

princess said...

kak..nak manja..
buatkan kekutk princess boleh?

*lariii

CikChelsea said...

sama2 kak (tetibe beriya nk ckp ucapan trima kaseh kan)

hahaha

biar la tak fofuler kak, drpd fofuler bnyk org dengki kaedahnye...lg tak aman

monstorious wife said...

princess : tu ada resepi, buat sendirissss

cik c : kan..kan?? nanti tak pasal2 private kan blog.. opppssss!!

kimot said...

kak ilot popular la...tabik!!!

iklan