Thursday, November 12, 2009

Siapa nak ikut??

Pertama skali aku jeless dengan Amy dapat pegi KOREA... Rasa nak kumpul duit seringgit-seringgit start dari sekarang supaya 5 tahun lagi cukup untuk pegi korea..

abes tu, nak kumpul rm10 tak mampu kaedahnya..

Pastu, aku kena amek adik aku kat JERANTOT 25hb nih.. Kena drive sorang weh.Mohd Rafi baru start keje takkan nak cuti kot... Sape xde keje nak ikut??? **mampos aku tetiba perompak volunteer nak ikut...

Drive balik johor sorang aku berani. Pegi jerantot aku seram sikit kat gunung ganang tuh.. Ngeri weh tengok lori2 lalu situ.

Lupa lak, sape nak ikut make sure uolls ada insurance PA dan medical card sendiri.. Koser aku nak tanggung kalau jadi apa2.. Bolehhhh gituuu???

BA : M ko dah besar la weh.. Muka pon dah lain sikit.

8 comments:

BA said...

babe, balik utk raya ke tu? ke dah setel sumer?
ko bwk adik ko temok tu la kalau tak berani. aku tunggu kat jerantot sbb aku dah cuti nak raya tu. lepak rumah aku mandi semayang makan segala. pastu baru la nak gerak ke apa. takpun raya haji kat rumah aku la senang. bukan ada org pun.


apa2 roger kat aku balik. aku confirm dah kat jerantot tolong mak aku buat rendang sekawah.
BA

BA said...

ehh sekejapp. aku pi tgk calender december bleh?

aku blom ada kat rumah tp ko bleh straight terus pi umah aku je.

secara detail nanti kita sms.
BA

monstorious wife said...

adik aku temok keje la weh.. Takpe, aku slow2 jalan..
apa2hal nanti aku sms..

zFiELa FewRinA said...

nak itut....25hb i free....

monstorious wife said...

filla : cantek!!!.. nanti kalau jadi I sms uollss...

feeza_nwa said...

nak ikut jugak!!!!

amy said...

ilot..ko layan x bigbang ? best lagu dia...muke pon comel..hehe

hehehe..aku since fly ke korea sampai da balik kl...xlayan pon lagu english...

hebat x penangan korea ? haha

tp tetap pose2 sedih masa nk balik kl...verangan duduk korea lame2..

monstorious wife said...

amy : bigbang tak layan ah.. aku layan lagu MC Mong sebab klakar..

Ko kawen je dgn org korea.. terus tak payah balik mesia.. Sambil aku pose2 nak buat phd di korea.. **larikkk!

iklan