Tuesday, November 3, 2009

Kak, wig saya ok tak??

Kau ado cashier Giant tanya mcm tuh??

Akak pon rasa confuse, kecewa dan kelakar bila nak bayar tadi budak cashier tuh pandang2 akak senyum2..

Akak dah perasan akak chantek arini uolllsss..

Rupa-rupanya nan ado..

Mula2 dia tanya 'Perasan eh??'

Akak dah mula confuse.. Perasan apa??
Pastu dia tanya: 'Ok, tak rambut saya nih?' Sambil pose2 betulkan rambut dia.

Akak jawab la 'OK je.." jawapan nak amek hati sangat kannn??

Dia tanya lagi, 'Tak nampak ke saya pakai wig? Ok tak wig saya?'

Haiyoh...aiyohhh...akak rasa nak hentak kepala kat monitor depan cashier tuh.. motifff tanya customer soalan mcm tuh??

Akak pon jawabla ' Ok je... kena dengan awak.. '

Pastu dia sengih2 la kan..

Zass..akak keluarr soalan ringkas ' Dik, stamp takde ke?'

Terus dia bagi akak 8 stamp. Padahal akak beli RM30 sajork.. Sepatutnya dapat 1 stamp sajork..

'Sepatutnya dapat 1 je kak.. tapi ada orang tinggal stamp tu dia tak nak..'

Zasss...akak happy dapat stamp banyak boleh beli kuali RM3.90.. Bolehhhh gituuuu??

Keji kah akak puji2 sebab nak dapat stamp banyak????

Taksiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

feeza_nwa said...

Keji sangats..!!! tapi budak tu lagi kejilah kan...menyalah gunakan kuasa cashier kepada pelanggan...hahahahaha....

monstorious wife said...

tau takpe.. kat semua customer okeh dia tanya pasal wig dia tuh..

Confuse aku.

Puan Jiha said...

giant nilai ke? hahha nak pegi jugaklah cari itu budak hahaha

MarlissaMusa said...

lawak tak bleh blah la cashier tu..cam ringan je nak kutuk dia..haha..laki ke pompuan?

monstorious wife said...

Jiha : Haah..Giant Nilai.. Sila la pegi tengok..

Cik Mar : Lelaki uollss... ala2 adek2 baru nak naik..sebab tuh pose2 pakai wig keje giant..

CikChelsea said...

stok2 br hbs skola la tu..br nk blaja masuk "dunia" adek2...nape akak tak tarbiyah kan budak itew barang sedas dua? ;p

Anonymous said...

Aku nak pakai wig jugaklah...hahahaha..kan kat tubuh aku semuanya plastik, gigi tangan kaki, percakapan dan sebagainya. aku rasa budak tu baca blog ko la...sebb tu die senyum2 tgk ko. ko kan glamor
CD Owner..

monstorious wife said...

cik C : tak perlu nak tarbiyah.. nanti dia tak jadi bagi stamp lebih lakss.. boleh gituuu??

Cd Owner : Tak lah, gigi kau je yang plastic.. ***larikkkkk!!!

iklan