Wednesday, November 18, 2009

Adekah blog akak lucah??

Motifff kawan2 akak cakap blog akak lucah???

Akak arini pegi breakfast kat company depan IRIS.. **matila nama company dirahsia kan. Breakfast dgn Cik lee, CD and fiza. Cik lee belanja sebab dia kata dia bukan nak belanja tapi nak pecahkan duit... Bolehhhh???

Clust sangat statement.. Tapi mak tak kisah, asalkan free.

Balik turun tangga cafe, jumpa plak pompuan A, yang memang hendak dielakkan dari jumpa. Blehhh?? Call Huda tak dapat. Kau pegi mana???

Nasib baik pompuan A tak tanya akak keje apa, laki akak keje apa.. Mampos kalau dia tau laki akak keje paling bawahan. Tapi, kesah ke kan?? bukan dia bagi akak duit pon.. Lagipon duit minyak orang pon dia never la bayar lagi...

Ade aku kesah?? cak..cak..cak.. **sawan cik lee la nih!

Akak bawak bekal pegi ofis arini. Lauk kari semalam tak abes. Sebab semalam akak menumpang makan kat rumah Fiza, sebab mak dia masak lagi sedap dari akak masak.. Hahaaha.. Sebab tu lah lauk rumah akak tak abes.

Mohd Rafi lagi hebat. Balik keje dia makan nasik. pastu kat rumah fiza dia makan nasik. Pastu balik dia makan burger. Pastu pose2 buat sit up dgn pumping sebab dah makan banyak..

Takde maknanya, baru buat 5 kali terus, baring tido... Perot dah boncet mcm pregnant 3 bulan. Jangan terpedaya dengan badan dia yang kurus tuh. Sila raba perut dia.. **sila cuba kalau nak kena lempang dgn bini dia..

siapa nak ajak akak lunch arinih??? nanti akak pose2 minum air sajork..

Okeh. bye. Nak sambung buat research. nanti ada orang cakap akak asik tulis blog jah bila nak abes research? Kan PIAN kann??? **matila nama sebenar.. Taksi!!!

6 comments:

iman ansari said...

adola sikit... tp xpo.. sumo dah bosa panjang..

iman_qaisara said...

salam..

ilot... i silent reader u... lame dah follow... dr zmn neolitik lg...uhhuhu klu nk private.. sile la add i... iman_qaisara82@yahoo.com

monstorious wife said...

pengomen atas dan bawah: korang nih adik bradik ke atau ada ikatan silaturahim ke hape??

fuad ansari said...

xderla..bukan adik beradik..kami sedara seislam jer. awat nak privatekan blog? leh ceq tau?

monstorious wife said...

baca entry sebelom nih.

U.M.M.I S.A.D.I.Q said...

Ilot jgn lupe invite aku..Aku suke baca blog ko, bt ati aku yg sepi ni terhibur...

iklan