Tuesday, November 17, 2009

a month to birthday.

Weh.. lagi sebulan okeh nak masuk birthday akak ke 2-lapan.. **matila tua!

Akak harap ada orang yang baik hati nak kasik akak hadiah tahun nih.. Paling koman pon kasik la cheese cake ke..**matila nak kek mahal.., mixer ke camera dlsr ke.. **tetapppp..

Nak harapkan Mohd Rafi kasik hadiah memang tinggal harapan jeh uolllsss... Harapan sangatss dia nak bagi akak hadiah..

Akak feeling2 nak balik kampung sempena birthday akak lah. Akak nak pose2 celebrate kat pantai Desaru.. howww???

- siapa reti nak block orang dari baca blog aku, sila angkat tangan!

8 comments:

a.z.r.i.n. said...

Biarlah iouls jadi org pertama offer hadiah kat uols.

Sila pi kedai kecik molek ai kat SelendangVile, pilih la mana 1 yang uols berkenaan.

Iouls serious nih, pls dont shy-shy. Hehe.

Wife and Her Daily Notes said...

setting invited reader u...macam yg i buat sekarang nih!

monstorious wife said...

ayu : sama la tu mcm privatekan blog...

kimot said...

selamat hari lahir yg ke 38..hehehhe

CikChelsea said...

kak ilot,
bday sy pon tgk beberapa mgu je lg...belikan sy mixer kitchen aid 1. nk yg kale merah...voleh?

klo private kn blog sikit le duit nuffnang masuk...ekekekeke =P

klo nk block org tak tau cmne, klo block IP address boleh la kot, ada je website yg sediakan perkhidmatan itew...kne byr atau pun tidak ngak tau sih

tasuke said...

adoi...sangat luchu okeh..setting invited reader adalah nama panjang bagi private kan blog... hahaha..x de icon guling2 mcm ym ke sini?hahaha

weh acik oren..aku mmg follow blog ilot ni..tp sini x bleh melucah..nanti kena sula..ops..sorry ilot..hahah

saidatul badru said...

kak.private.pastu invite reader yg akak dah kenal

monstorious wife said...

tasuke : Motifff sangat kan kawan2 aku cakap blog aku lucah?? Padahal aku tulis secara bersopan santun..Larikk!!

iklan