Monday, November 5, 2012

Tonight with Lee Seunggi in Malaysia

Ok sambungan entry lepas.

Kena transfer kat PC dulu rotate gambar baru boleh upload kat blog. Kalau update kat phone semua gambar terbalik.

So. location showcase/fan meeting ni di level 15 Kenanga Wholesale City.

Kitorang sampai tepat2 pukul 7.30 ya. kalau lambat merasa ticket x dapat amek sebab kaunter dah tutup.
at the entrance
Show start pukul 8.30 lebih kurang. Sebab delay sikit.

Start Lee Seunggi masuk semua macam histeria termasuk akak. Tapi akak control sikit la sebab akak dah tua. Kalau akak masih remaja sah2 akak verangan nak kawen dengan Lee Seunggi.

Well, Akak buat kesimpulan ramai fans yang pegi adelah ahjumma ye. Tapi Lee Seunggi nak amek hati dia panggil Unni. Hahahaha

Seriously masa akak pegi show 2AM, ramai pegi adelah remaja hokeh.

ok. Pastu dia masuk dia nyanyi lagu apa ntah tajuk dia akak lupa.

Inside showcase


Lee Seunggi !!! Semua org menjerit termasuk akak.

Lepas tu kitorang pegi ke depan sikit. So dapat tengok lagi jelas. Nampak tak gambar bawah ni dah dekat dengan pentas.

 Lepas dia nyanyi adelah games dia panggil peminat2 dia yang bertuah naik atas pentas. Harammmm no akak tak naik. Frust akak tau.
Lepas tu ada mini concert. Then, tiket VIP boleh amek group photo with Lee Seunggi. Group of 30. Kau jangan berangan nak dapat amek gambar sebelah ye..

Ni ye la paling dekat akak dapat amek gbr.
 Lepas tu nak salam2 pon bodyguard dia cepat2 tepis. Kejiii sangat.

Dari dekat muka dia wow! Putih gila! Pastu bersih gila...halus je...kalah kulit aku.
Terus rasa diri hitam.

Before balik amek gambar kat poster besar pulak.


Konsert habes pukul 10.30. Mohd Rafi sibuk dok message2 tanya bila nak balik.

Eh, bila dia keluar Nan hado akak tanya2 hokeh. Pukul 1 pagi tak balik lagi baru akak tanya. Keji sangat.

Overall, sebagai penonton VIP akak rasa tidak berbaloi nak beli tiket RM528 untuk show ni walaupon akak peminat tegar.

Akak rasa lagi berbaloi tengok showcase 2am tahun lepas.

Sekian.



No comments:

iklan