Saturday, August 27, 2011

Akak tak mampu beli fareeda uollss...






Dapat tudung ala2 ropol mcm fareeda pon ok la...

Yela..untuk orang2 yang mesken mcm akak tapi feeling nak tudung ropol2 konsepnya boleh la pegi ratu yang harga 3 kali lebih murah dari Fareeda. Kalau uols kaya uols beli la Fareeda. Akak mesken kaedahnya.

so, kasik akak feeling2 buy n blog walaupon akak nan ado beli beg flip bag channel pelbagai color konsepnya... **larikkk dulu!

Konsep ijau tahun ni haruslah akak beli tudung ijaau walaupon akak dan lupa ijau apa baju akak tuh, di buatnya ijau apple tak ke color clash nak pakai dgn ijau lumut?? takde orang lain tukang komplen, tu haaa laki akak yang itam tuh... matila lagi.

Dari tepi.

Harga yang inniew rm59, less 20% untuk non member, utk member 30%. Jadila dalam rm42 gittuuu.


Ni pon konsep ropol ado less jugak, 20 and 30%. Rm59 jugak.

Last skali,
Yang ni kain chiffon, akak suka sebab pakai tak panas. Rm89 ado less jua 20 n 30%.

Ada anak breastfeed takde makna okeh nak pakai shawl lilit2.. Dah la anak aku tu suka main tarik2 tudung akak. Lebih baik akak pakai tudung konsep TAK PERLU IRON dan SARUNG siap.

Esok nak balik kampung tapi Pahat demam uolls.. Akak pon dah mcm dedar2 nak demam jugak.. Merasa tipah ompong kena masak... Matila tak sedap.
Ni dia budak tak sedar diri demam tetap nak memanjat2...

Dah la uolls.. akak bakal x update seminggu gamaknya.. jangan rindu akak yeah!


4 comments:

cikgaban said...

kak,

selamat hari raya.maaf kalau ade terkasar bahasa ke ape ye kak.

lawa ok tudung hijau itu.ok la dapat beli ratu kak.penggangur mcm sy dapat tudung pasar malam sajork.tapi bersyukurlah mampu beli lagi kan.buatnya laki suruh jahit sendiri..lagi sengsara.

pahat budak baik.demam pun masih mampu tersenyum.

hati2 drive balik kg.

monstorious wife said...

selamat hari raya cik gaban. Jangan lasak sgt ketika pregnant.

Mrs Nageb said...

Ok sesangat kak dpt beli ratu tuh...huhuhu

Selamat hari ray dan af zahir btin... :)

hafidzyoungscientist said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.Semoga di dalam rahmat Allah sentiasa. Tudong cantik dan orang pun cantik.

iklan