Monday, October 26, 2009

Team Malaysia. Elly dan Zulfahmi

Ko kenal tak sape mat rempit 2 orang nih????

Haiyohh... Motiff tak kenal??
Diorang nih adelah pelumba 125cc wildcard motogp semalam okeh.

Mula2 finaalist ada 4 orang. Tapi Zamri Baba terkeluar sebab umur dia dah tua. 29 kalau tak silap.

Soo, akhir sekali yang selecter ada 2 orang nih. Elly Idzlianizar, 25 tahun dan Mohd Zulfahmi, 18 tahun.

Moto Elly disponsor oleh ISPA Aprillia, Zulfahmi, Yamaha -moto lama rider indon tuh sape nama akak lupa (toni nata ke hape nama dia).

Ini ialah moto Zulfahmi. No 23.

Tapi akak bangga la jugak dengan diorg nih uollss.. Semalam punya Race, Elly berjaya dapat no 16, Zulfahmi no 20 from 33. Walaupon motor diorang tuh memang tak laju okeh.. Kesian... Kalau moto laju dapat jugak nombor atas 10 ke..

Untuk pengetahuan, Elly satu2nya wildcard racer yang dapat no atas 20 dalam sejarah motogp. Dapat Nombor 16 dah cukup baik.
Zulfahmi pon not bad jugak consider dia sebelum nih cuma race cubprix sajork. Pastu siap main potong2 orang depan lagi tuh.. Memang abes perah minyak la tuh..

**wildcard racer adelah racer yang dipilih untuk join satu perlumbaan sahaja. Bukan racer tetap motogp.

Harap2 Toni Fernandes baik hati nak sponsor team malaysia untuk race tetap motogp.
Tapi, silalah carik motor yang laju sikit ye..

2 comments:

kimot said...

besnya tgk motor laju2 hahaha

ade x nampak mcm bayangan mohd rafi menunggang motor tu???

monstorious wife said...

Mohd Rafi dah tua.. ddah tak boleh nak ride motogp.. hahaha...tak layak okeh.

iklan