Wednesday, October 28, 2009

Maxis Broadband yang hanjeng..

Semalam aku nak pegi terminate maxis broadband nih...

Akak pose2 nak tukar ke celcom sebab celcom xde kontrak dan modem dia jual RM88 sajork di Lowyat start 30 october nih selama 3 hari..
Meh ramai2 pegi sana..

So, akak pon bawakla modem mmaxis tuh ke Maxis centre Mines.. Pose2 nak terminate.. Lagipon kontrak dah lebih setahun. Dah boleh terminate.. Bapak mahal pulak tuh aku bayar. RM118 okeh.

Pastu orang maxis tuh cakap;
'Terminate broadband boleh di centre sahaja, ada dekat KLCC, The Garden dan sunway sahaja'

Macam vavi sangat kan??? Kau tak rasa hanjeng sangat ke?? Nak register kat mana2 boleh. Nak terminate cuma bolah kat centre sahaja... babi lah kau!!

Mampos tak layan aku nak guna maxis broadband lepas nih..

Matila kau entry memaki secara tak henti...

5 comments:

MarlissaMusa said...

hehe...macam macam hal maxis ni

BA said...

yer ilot.
bab berokband ni maxis memang hanjeng. dah byk jer aku dengar org komplen.

pastu nanti ko eksplen kat aku lebih skit pasal celcom. registration fee? m0nthly? lagi lain2? caj tersembunyi?

yg aku tau celcom laju gila kalau kat jerant0t. kalau maxis tersangatlah hanjengnya.

*matilah kacang lupakan kulit*

resepi nanti aku email. ingatkan aku kalau aku lupa.
BA.

kimot said...

hahahhahaha

monstorious wife said...
This comment has been removed by the author.
monstorious wife said...

mar : yep..

BA : adik aku guna celcom broadband. Nanti aku tanya dia dulu.

Kimot: Motiff??

iklan