Monday, September 28, 2009

Open House 09

Open house rumah akak meriah sekali walaupon akak pose2 jemput 5 6 orang sajork.. Konsep berjimat katanya.. Lagipon ko hengat kalau jemput semua orang, semua nak datang kahh??

Anyway, akak berterima kasih untuk Fiza & family, Panjang & Dagu, Azlee &friends, CD owner & sister, Abg bob & family, Dyana n amril n iris n sharil sbb datang rumah akak yang jauh inih dan jua daif.. Sofa pon xde kann cik sha??

Gambar paling atas adelah Ayam masak ungkep..(masakan kebesaran akak) dan Mee laksa johor (akak guna Mee Lidi, guna spagetti tak sedap dan keras)
Kek coklat tuh baru kuar dari oven masa Azlee datang. Sebab panas lagi dah letak topping. Topping dia cair nokss... Tapi takpe.. tetap sedap okeh.. ***tetapppp!!

Sebab akak kan nan ado camera kaedahnya.. So akak tunggu fiza datang baru la amek gambar. Tu pon cume beberapa orang sajork yang ado gambar.. **ampunnn tetamu mak semua!!!

Mohd Rafi, CD Owner dan Cik Sha.. **motifff kau pose duduk macam anak dara sunti?? CHantek kah???? **larikkk


ADEK cd Owner dan fiza sibuk berbual.. Akak sibuk laser melaser, sentap menyentap bersama Eric..opppsss.. Cik Sha dan CD Owner . Mohd Rafi tukang gelak.

konsep tengok gambar kawen walaupon dah setahun lebih kedahnya.. Akak laki bini konsep open house pakai track bottom sajork..**matila..


Lepas pukul 7 lebih camtuh semua tetamu dah balik. Akak kemas rumah lepas tuh Cik sha dan CD Owner beraya di balai polis kajang pula.. Bolehhhhh??

Kan balai polis kajang ada buat open house gituu kaedahnya..
Akak pose2 ajak Mohd Rafi dan Fiza pegi join sama..
Konsepnya THE MORE THE MERRIER gituu... **kepala hotak kau la ilot..

Kitorang pegi la kajang tengok mangsa2 kemalangan jalan raya. Polis kat pos pengawal tu sempat lagi mengorat akak walaupon Mohd Rafi kat belakang.. Mungkin dia tak nampak Mohd Rafi sebab gelap sangat... **ampunnn bang..!!

Mangsa rogol pada malam tersebut.. Terus tak virgin uolllsss... **matila statement kontroversi sangatsss..
Gambar Perogol Bersiri... WANTED!!***akak lari dulu!!!

Walaupon kete xcident, pose kena ceria gituhhhh...


ahli rombongan bersama kete cik sha yang xcident tuh..

Scandalous sangat gambar nih kan???? **mampos aku kena maki...

Cerita sebenarnya ialah, lepas balik dari open house rumah akak, cik sha dan CD Owner balik together2.. Sampai kat round about UKM ntah cemana cik sha terlanggarr kete CD Owner..
Banyak sangat verangan lol.. sbb tu berlanggar..

SO, lepas tu diorang pon beraya la di balai polis kajang gituhhh..

Kete tak teruk sangatlah... Tak kena enjin. Bolehh jalan lagi..

Pas tuh akak culik Fiza ke Sri Petaling jumpa kawan Mohd Rafi amek keropok lekor dari T'ganu..
Balik lepak terus membuta..

Esoknya pegi Jerantot pulaa...

15 comments:

Anonymous said...

I want to sue u! U just wait for my letter ok!

Kosserr nak publish segals!

-Cik Sha-

monstorious wife said...

Motiffff nak sue mak bagai???
Keji kann???

feeza_nwa said...

Hahaha!!! cik sha..aku bagai nak giler tengok kau menodai cd owner..teringin nak menyelit sekali tapi takut kau tak koser nak menodai mak...hahaha..(sambil gelak guling2 atas lantai opis..)

Anonymous said...

Motippp mak nak pelu kau Fieza? Slim kah? *larikkkkkkk

monstorious wife said...

choyy!!!!!

Cik Lie said...

motifff gambar cd owner dikaburkan..?????? Ilot, laksa johor hang rugi aku tak tapau..balik rumah rasa menyesal pulak...kesian takot tetamu2 lain tak merasa pulak nanti..oppss...

monstorious wife said...

cik lee : hellooo....banyak lebih lah.. kann?? merasa aku bagi resepi kau buat sendiri lepas nih..

Anonymous said...

Motippp nak tag mak kat FB? Motippp nak kawan2 mak yg 300 ++ tu tau? Choyyyyyyyyyy sgt kau kan!

Anonymous said...

Woi...............

CD Owner...

cik keboom said...

uols motip gambar cd owner uols tutup popular kah beliau

monstorious wife said...

sha : mak memang choyy... nyah, mak nak rasa la rendang omak kau.. sedap kah??

cd owner : ape??

cik kebom : sbb dia tak nak popular la kena tutup..

Anonymous said...

Ish... Ish... Ish...
x dapat orang, pun kereta pun boleh jugak ke? tengah geram betul tu.

dilla said...

Sorry Ilot, tak dtg haritu, xbalik dari sp lagi. next time jemput lagi k, teringin nak rasa ungkep lagi. hehehe

monstorious wife said...

dilla : no prob. Next time kita buat pot luck bersama2 berkelah di tepi tasik putrajaya..

kayrol said...

wakakakakaka
apsl muka org tu dikaburkan?
org tu malu nk tgk muka sndri kt blog ko ke ilot?

iklan