Tuesday, March 14, 2017

Dah balik dah pun...hahaha

Hahahaha...nampak tak? nampak tak?

Ala uols...akak mmg malas tau nk update blog. Akak x feeling busy pun.

Akak dah pun selamat balik UK.

Kat malaysia 12 hari je. So xde sempat kemana2 sgt. Lebih banyak spend masa dengan mak akak.

Laptop memang harammmmmm x sentuh langsung.
Sv aku sampai siapkan 1 paper letak nama aku 1st pastu dia pi submit kat journal.
Gila tak?
Aku x buat pape langsung kat paper tu. zero contribution yaaa.
Pitammmmmmmm

Kat Malaysia haroslah makan mcm2. Tapi malas nak upload gambar boleh tak.

Ok lah bye.

2 comments:

aisha said...

memang pemalas.. facebook pun tak update.. jahat ni.. update citer skit!

Cd owner said...

Nampak nampak...

iklan