Wednesday, January 25, 2017

I'm coming homeee

Sapa yg follow ig/fb akak confirm dh tau. Akak nak balik cuti bulan 2 ni.

Mula2 akak stress sbb pening tak hilang2. Lepas tu akak bukak skyscanner. Sejenis stress apa ni bukak skyscanner? Stress nak perabih duit.
Hahaha
sekali je Turkish Airline buat offer. Murah gila kot.

Pastu bgtau Mohd Rafi. So discuss2 sbb budget nan hado so Mohd Rafi balik dengan Farha sahajork.
Eh, kau jangan eh nak tinggal Farha kaklong kawasan tu. Dia mana boleh pisah dengan ayah dia. Tido pun atas bahu ayah dia. Koserrrrrr.

So plan asal Mohd Rafi balik dengan Farha sahajork. Then, check lagi tiket mcm murah gila kot. Sebab skyscanner kan ada ticket alert tu, just letak je email nnanti dia bgtau tiket turun ke naik harga.

So akak pun mcm rindu sgt dh kat family kat Malaysia. Last2 kitorg decide balik semua lah. Harga tiket GBP269 return. Untuk 4 orang GBP1074 return. Kitorg amek tiket London-Instanbul-Changi.
Kenapa Changi? sbb dekat dengan JB la, lagi dekat. Akak pernah turun KLIA pastu kena tunggu pulak flight ke Senai. Koserrr lah uolllsss. Leceh.

Tu je akak nak citer, Doakan perjalanan akak dipermudahkan ye uols.
Aminnnn.

1 comment:

mama eyya said...

Selamat pulang n bercuti kak... (^_^)v

iklan