Thursday, December 8, 2016

Blood test result

Hi uolss

Akak baru balik dr NHS.

Kekdahnya collect blood test result arini.

Pegi sana sekali je receptionist tak boleh login dalam system diorg. So kena tggu diorg sorting out the system kenapa ntah.

Lepas 30 menet baru boleh.

So dia cakap Blood Test hakak ialah normal.

Akak mintak dia print tapi kena tggu doctor bagi permission dulu.

So early next week lo baru boleh collect.

Begitulah ceritanya.

Tapi akak still feeling dizzy especially when walking. But not too much now.

Semalam meeting dengan sv. Dia kata you are not too far from finishing.

Sekali dia tanya progress Thesis teros..'krikkk..krikkk'

Lepas tu dia tunjuk hempon LG baru dia beli kat Amazon. Sim free.
Lepas tu promot kat hakak guna line tepon Giff Gaff sbb kalau dia refer dia dpt apebenda ntah free.

Lepas tu nak bg aku simkad Lebara.
Pastu dok bukak kotak henpon baru dia depan akak. Unboxing konsepnya.
Pitammmm....dok lama2 meeting citer pasal henpon.

Matilah nakkkkkk


No comments:

iklan