Friday, September 9, 2016

Bebudak wechat

Korang tau kan banyak parody pasal budak2 wechat kat ig.

Kekdahnya uolss.. Akak pun suka typo okeh. Pastu aku malas nak proofread writing sendiri, baik kat ig ke fb ke blog ke kalau kau jumpa typo kau maafkan je lah. Kau anggap je jari akak dh gemok. Kalau tak pun kau komen je, 'Akak, salah eja tu'
Nanti akak betulkan.
Seriously bila aku baca balik ig sendiri, omg! banyaknya typo. Hahahaha. Sv aku pun kompen suh check betul2 grammar and spelling.

Btw, akak sebenarnya nak karang entry cuti2 pegi Liverpool and Manchester. Tapi akak rasa, akak malas nak transfer gambar. Kau adoooo mcm ni??

Sebenarnya tu percutian Adhoc, actual plan summer nak pegi Port Cornwall. Tapi disebabkan akak xde masa. Sebab pegi sana 6 jam drive atau naik train 9 jam from Lincoln. So akak lupakan jelah cita2 tu. Mula2 ingatkan nak kejar submission paper 31/8, tapi editor tersebut kekwat tak bagi extend deadline submission. Sv akak kata xpelah, kita hantar kat paper lain je. So, akak pun pegilah cuti sehari ke Liverpool and Manchester. Dalam dok cuti kau teringat kerja menimbun tak siap. So, akak amek bilik hotel yg memang provide wifi. Saja book hotel uols sbb dah lama tak bawak anak2 cuti tido hotel. Last setahun lepas kat Brighton. Akak tak sedap hati nak cuti lama2. Nanti sv aku carik. So sewa semalam je. Lokasi hotel kat Old Trafford sbb laki aku minat Manchester United.

Malam2 anak tido kena bukak Latex. Sambil makan Aljazeera. Serious weh kenapa sedap sgt nasik dia??

Nanti akak sambung ye.

No comments:

iklan