Wednesday, August 3, 2016

Rejected and accepted

Hi uolsss...
Akak actually busy bulan ni ye.
Sebab ada 3 paper submission. 1 Paper yg kitorg hantar kat ISA trans fefeeling tu kena reject. So repair sikit hantar kat Journal JEEC ala2 impact factor rendah. 2nd paper conference sbb abstract aritu accepted. Due 16 august. Lagi satu deadline 31 august Special edition ISA trans.

And paling best SV aku cuti pulak bulan ni. Matilah nakkkkkkk!

Mula2 plan nak pi tour south UK. Tapi x sempat la sbb banyak nak kena buat. So lps august baru boleh pegi.

Akak bukan apa, kena cerita ye pasal research nanti kang ada org cakap kau belajar elok2, tu guna duit tax aku bayar...

Bolehhhhhh???

1 comment:

arnie said...

alamak, kejinye cakap mcm tu. ntah2 duit die g br1m, mane die tau. kite bukannye dpt br1m. hahhahaa...

iklan