Wednesday, May 18, 2016

Untuk peminat hakak diluar sana.

Hahaha.. kelakar bila akak tengok earning nuffnang. Sejak akak rajin update blog dapatla 50sen setelah setahun. Kau tak pitammmmm?? Nak beli beg hermes macam Kak Mah kena kumpul 40 ribu tahun. Kau mampooooo???

Baru lepas meeting dgn Sv. Discuss pasal conference kat new castle. Dia kata kena pi 1 day earlier to set up things. Akak cakap,'I think it is better if I rent a car'... sebab dia dok tgk2 train ticket banyak sangat transit. Lepas tu dia cakap, 'Why do you want to waste your time and energy driving when you can sit and reading something in train?'
Hmmm...terus akak speechless. Maksud pertanyaan dia kau fikir sendiri haha.

Sorry eh uols. Akak memang malas nak upload gambar. Nak gambar banyak2 kau follow ig hakak iaitu ilotshikamaru

Tp jgn menyesal eh sbb akak suka upload gambar anak beranak and masakan.

Ok. Akak nk tulis abstract conference. Sv akak ala2 confident je accepted siap survey keynote speaker lah, editor lah. Semua dia tak kenal. Tapi dia cakap last skali,
'I dont care if I dont know them as long as it is IEEE it's good enough'


Bye.

No comments:

iklan