Wednesday, May 4, 2016

Bila nak rayaaaa

Uolsss...tahun ni akak berpuasa time summer lagikkk. Buka lebih kurang pukul 10.

Akak kat opis la ni. Disebabkan result simulation tak cantik akak pun demotivated lalu update blog. Haaaaa..Kau ado mcm tu.

Hakikatnya yang baca blog hakak ado 2 3 org sahajork. Sungguh sedih dan tetap gigih mengupdate.

Akak tengah carik2 baju raya online. Ingat nak beli pastu suh adik akak pos ke uk. Tapi xde la akak nak beli baju raya sampai RM500, x koserrrr. Sah2 raya kat uk ni sehari jah. Lagipon kalau dh x chantek pakai baju raya mahal tetap tak chantek. Boleh gituuu konsep kauuuu?

Kriteria akak kalau boleh 1 family color sama. Kalau 1 provider boleh buat baju untuk 1 family lg bagus. Lepas tu akak x mau dress/jubah. Akak nak kurung. Eh...eh...banyaknya cekadak kauu.
Lepas tu nak murah...**statement nak kena maki sgt kannn?

Tudung nnt suh adik akak belikan yang harga bawah RM50. Tak kuasa lah nak beli tudung sampai harga Rm350. Akak bukan begaji 7-8k nak beli tudung mahal2. Lagipun kan akak cakap, kalau x chantek pakai tudung mahal pun tetap x chantek. Kalau cantek kau pakai tudung kain kasa pun nampak mahal. Kau jual rm150 pon org beli okehhhh.

Sekiannnnnn

2 comments:

aisha said...

Sape kabo takde orang baca? Sila la update selalu kay.. i is bukak ari3..

arnie said...

statement akak byk yg lawak.. tapi betul sgt.
update blog bile demotivate dgn results. sangat. hahaha..

raya ni. seramnye bile semua pakcik makcik sedara mara tanye soalan cepu cemas. fuh! malas nk pikir raya. huhuhu...

iklan