Wednesday, April 20, 2016

ADD did Farhat have one?

Well akak baru je terbaca pasal kanak2 ADD ni (kau google la..akak malas la nak copy paste.. boleh tak macam tu?)

Di sebabkan Farhat cikgu dia kata tak focus masa parents meeting bulan march aritu. So akak pun google2 la sendiri kot2 Pahat ada symptom ke.. Dari bln 3 tu semalam baru la cikgu dia bagi borang nak hantar pi therapist.

So tunggu pulak diorg bg surat bila available slot. Sbb konsep sini semua via booking yaa.. Kau tunggu surat sampai. Kau jangan fefeeling nak walk in.

Hopefully therapist tu kat children centre tu je sbb 3 minit dari rumah. Actually belakang rumah je. Akak is malas nak jalan jauh2 okeh.

Eh, akak dh citer ke, anak pompuan akak yang gangster tu dah Jalan? Dekat setahun 6 bulan baru pandai jalan. Tapi gangster boleh tahan.

Dia suka tarik hoodie abang dia pastu abang dia pun nangis... hahahaha.

3 comments:

cocochaneta said...

semoga dapat lah therapist belakang rumah tu. i pon mmg suka kalo dpt dekat2. senang. kak, camana nak conatct you personanlly. ada benda nak tanya

monstorious wife said...

eta, boleh email akak. nanti akak bg no whatsapp.
ilotshikamary(at)gmail.com

monstorious wife said...

eh salah. ilotshikamaru(at)gmail.com

iklan