Monday, March 21, 2016

Pahat at school

Yeah... akak kat opis tengah tggu SV panggil meeting. Tggu dia review paper pastu buat correction. Sementara menunggu akak dok menanguk kat tappestry sekolah Pahat(ala2 website)

Sebenarnya akak dah lupa password. Aritu masa parents meeting mintak diorg resetkan password. So baru boleh login balik tengok activity and assessment Pahat kat sekolah.










Ada banyak lagi gambar. Kang pengsan korang tengok banyak sangat. Akak select mana yg akak rasa ok jah.

Bawah gambar2 tu ada cikgu dia report assesment dia. And tulis la progress dia and activity dia. Tapi tak la setiap hari. Kalau ada activity baru or progress dia tulis la. Sekolah dia ni belakang rumah je sebelah children centre. So nak amek and hantar pi sekolah senang tak yah leceh2. Biasanya dia bangun sendiri.
Yang akak geram tu suka sangat bukak jumper biru dia lepas tu tinggal kat sekolah. Nanti kat rumah cari mana jumper dia.



No comments:

iklan