Friday, January 1, 2016

Christmas holiday.

Apakah aktivity akak semasa cuti christmas??

Akak jadi personal shopper okeh.

Seronok nyah jd personal shopper ala2 kau shopping untuk diri sendiri padahal kau tak beli.

Sebenarnya adik beradik hakak kirim barang. Tapi kotak shipping tu besar kekdahnya. So akak amek order orang lain jugak.

Paling menggila shopping kat mothercare. Lepas tu 40 kali lah aku pegi mothercare tu. Matilahhh. Lagi satu dok ulang alik boots beli set perfume. Total dekat 20 boxes aku belikan ORANG. Paling best disamping ittew akak dapat mengumpul boots point. Hahaha. Cukup untuk beli perfume seketol points Boots.

Lepas tu pi GAP pulak. Pitammmm. Tshirt Gbp3 sahajork. Murs2. Tapi belikan orang jugak.

Hasil shopping akak hanyalah beli baju pahat n farha. Untuk diri sendiri nan hado. Xde budget.

1st day boxing day sale and 2nd day.

Akak pi bandar jalan kaki sahajork sbb tu yg gigih tu.
Tapi sekarang akak dah insaf. Akak dh x amek order ya kecuali online. Sv aku dh upload segala paper kat dropbox. Masa utk insaf.

Akak x de amek untung sangat cuma amek cost shipping je sbb just nk penuhkan kotak jah.

Paling best yg dh tau nak beli apa. Diorg just bg gambar, akak cari and quote harga. Akak suka!!
Tak payah gi kedai snap2 lepas tu hantar banyak2 gbr. Dengan adik beradik akak, akak dh tau taste diorg so akak amek gbr mana yg diorg rasa nak je. Taste org lain hakak tak tau.

All in all, akak rasa fun jadi personal shopper. Tunggu boxing day sale ditahun depan puiler..

Bye. Happy new year!

1 comment:

feeza_nwa said...

KAn...best gier jadik personal shopper ni..tapi kena tahan kalau dapat customer yang fussy..huhuhuhu..aku stop kejap jadik ps untuk duck and lain2 brand..bulan 2 ni baru nak start balik..nak kumpul duit gi sana tahun depan...hahahaha..matilah berangan tak sudah..

iklan