Friday, December 4, 2015

Tiada input.

HAri isnin, ada loooongggg meeting dgn sv. So dia siap draftkan 3 paper. Optomistic sgts sv akak!. Meeting dr pkl 3 sampai 8malam. Kau ado. Akak dh x masuk dh apa dia cakap tu. H2 norm Hinfinty norm, kejadah semua tu. Lepas tu akak ckp nnt balik akak baca balik

Selasa, ada one new phd malaysian student datang. Dia akan duduk rumah akak sementara dpt rumah. So I spent 1 whole day showing her around lincoln and university. So, x productive.

Rabu, pi opis, just baca paper sahajork sebagai pemahaman. Kekdahnya agak dh tua, dh slow nak pick up. So x sentuh matlab. Yg aku baca tu pun kira basic. matilah nakkkk

Khamis, ada budak2 ni nak makan asam pedas. Lalu akak panggil sekali budak2 lain dtg makan. So haroslah kau x buat apa2 pasal research.

Jumaat, akak, mohd rafi n farhah kena sakit perut. cirit birit. muntah2. Tak tau kitorg mkn apa semalam. Yg penting semua lauk semalam tu mmg baru je masak. Cuma akak n mohd rafi makan nasi yg dh lama, 2 hari. selalu ok je uollss sbb winter ni mmg nasi lambat basi. And then akak n mohd rafi xde selera nk mkan dan terjelepuk atas katil.

Memang matilah haku next week meeting xde update langsung!!! matilaaaa matilaaaa

1 comment:

Cd owner said...

Optomistic? Apakah? Optoelectronic aku tau. Anyway, motiffff all the distractions. Aku hantar ko gi uk untuk ko lebih fokus bukan nak buat kenduri kendara. Merasa bebelan.

Aku lagi la dah draft2 thesis sebab kena buat dalam bahasa kebangsaan pastu tunjukla kat sv terussss dia cakap takyah buat semua ni lagi. tak semestinya ni akan jadi projek awak. baik awak produce 6 papers. jadikan setiap 1 paper tu chapter dalam thesis awak. aiyoh dah setahun ok dia boleh cakap camtu seolah2 semuanya yang aku buat selama setahun sia2 je. Boringgggggg.

iklan