Friday, February 6, 2015

Cookies.

Last week akak pi KL so seminggu sebelum akak amek order cookies.
Alhamdulillah order memberansangkan, tp akak x boleh amek order banyak2 sebab kenari akak tu bukan lori uollss... So max boleh amek 40 balang sahajork.

Jadi lepasla duit duduk hotel 4 hari dan minyak tol ke KL tu.. Haha...xde la aku cuti2 KL sia2 kennnn?

Akak juga jual congo bars mini, congo bars 10 inci saiz dan juga brownies.

Tengkiu semua yg message2 akak bg review best2. Ada masa akak print screen review2 korang.

Sebenarnya mostly yg order cookies mmg repeat customer. Ada yg mmg order dah 5 tahun okeh. Alhamdulillah. Congo bars tu pulak akak amek dari resepi kitchen guardian. Korang pi gugle. Yang penting kena guna butter mahal. Dan coklat mahal. Lepas tu jangan overbake nanti dry teros x sedap. Adik aku kata letak coklat toblerone sedap. Cantik muka dia kannn????

Ni congo bars mini. Akak jual rm10. Tak boleh pos.

Keratan rentas.

Sapa2 nak whole congo bars iaitu saiz 10x10 inci akak boleh pos. Harga rm55. Postage tak masok.

Last but not least, Choc chip cookies. Memang korang takkan jumpa kat mana2 rasa yg sama. Sebab resepi memang akak experiment sendiri tambah itu ini. Adjust bahan2 dalam tu sampai jadi sedap. So far akak cuma bagi kat 2 orang je resepi nih iaitu adik akak dan bff cium molot.





Akak pernah pos cookies ni tapi pecah la uollss. Lepas tu akak dah x nak pos lagi sbb kesian la kat customer dpt cookies pecah2. Akak pon nak jaga kualiti okehhhh...

ops. baby bangun. bye




2 comments:

Ina Hashim said...

sebalang brp ye choc chip cookies tu?area semenyih leh cover ke?

monstorious wife said...

alamak...sorry, semenyih x termasuk kawasan COD. Kalau nk self pick up boleh la amek kat seri kembangan.

iklan