Wednesday, December 10, 2014

Check up sebulan.

Di sebabkan johor Ahad kerja dan laki akak cuti ahad. Kami pegi check up Farha hari Ahad lah.
Tapi...begitu ramailah manusia pegi klinik hari ahad itteww.

Eh, akak nak buat correction. Nama anak akak ejaannya adalah RANIA FARHAH. Laki akak pandai2 je pegi register tambah another 'H' kat belakang tu.

Btw, farha lahir 2.78kg, Sebulan berat dia 4.14kg. Panjang 55cm. Makin kuat nangis dan susah tido... **emak pun nangis sama.. T_T

Sabtu ni cukup dah 40 hari.

Muka pon dah kembang semangkuk. Baju new born ko tunggu sikit hari lagi x muat.

Akak dah train bagi botol. Alhamdulillah dia nak. Masa Pahat dulu macam hapa nak bagi botol. Berperang dulu baru nak.

Akak nak tya serious ni. Sapa2 ada kat johor weekend akak nak jemput ke majlis akikah farha.

Akak plan nak bake congo bars dan brownies utk majlis tu nanti.

Ok byeeee.

No comments:

iklan